Bemutatkozás

A RECEPTLETÖLTÉS az egyetlen olyan gasztronómiai portál, melynek főszerkesztője mesterszakács és képzett szakíró is egyben, így nemcsak tartalma hiteles, hanem stílusa is egységes.

Szakmai elkötelezettségét bizonyítja, hogy nem állt be a sorba: nem akar a nézettség illetve a receptek mennyiségének mindenáron való növelése érdekében olyan közösségi oldalként működni, ahová bárki, bármilyen receptet feltölthet! Célja magasabbra törő: nélkülözhetetlen online alapszakácskönyvként biztos támasza kíván lenni a sütni-főzni vágyóknak, ugyanazt a szerepet betöltve, mint anyáink, nagyanyáink idején Horváth Ilona szakácskönyve. Természetesen azért van mód csevegésre, kérdések feltevésére, receptek feltöltésére is, mégpedig a RECEPTLETÖLTÉS facebook oldalán, ahonnan a legjobb ételleírások tesztelve, szerkesztve kerülhetnek be a főoldalra.

A folyamatosan változatos tartalmat hetente frissülő rovatok (ÚJ RECEPTEK, KITEKINTŐ, HETI TOP 7, VIDEÓRECEPTEK) mellett a havonta megújuló HÓNAP MENÜJE garantálják.
Kiemelt szerepet kap az egészséges életmód- és tudatos táplálkozás: az EGÉSZSÉG rovat a fontosabb táplálkozási fogalmakat és cikkeket foglalja össze, “MENTES” ÉTELEK címszó alatt pedig a különféle diéták receptkeresője található. A KALÓRIAGURU egy folyamatosan bővülő kalóriatáblázatnak ad helyet, és már a receptek java is tartalmazza a legfontosabb tápanyag adatokat.

A RECEPTLETÖLTÉS a magyar konyhaművészet népszerűsítésében is egyedülálló szerepet tölt be: klasszikus ételeink receptjei 4 idegen nyelven (angol, német, spanyol, francia), már elérhetőek és hamarosan másik 4 nyelven (orosz, norvég, svéd, olasz) is megtalálhatóak lesznek.