Havi menü – December DECEMBER 1. ÉTELSOR Újházy-fácánleves Lencse, csilisbab módjára Diós, mézes répatorta DECEMBER 2. ÉTELSOR Fetás céklasaláta – készült az OnLive© főzőiskola 14. adásában Porcos bableves Rumos kocka DECEMBER 3. ÉTELSOR Brokkolikrémleves Stefánia vagdalt – készült az OnLive© főzőiskolában Fatörzs I. DECEMBER 4. ÉTELSOR Karácsonyi pulykaleves májgaluskával Gesztenyével töltött pulykamell Édesanyám bejglije DECEMBER 5. ÉTELSOR Cheviche-Ceviche (ejtsd: csevícse) – mexikói halsaláta Aszalt szilvás gesztenyével töltött pulykamell, kétféleképpen – Pozsonyi tekercs (bejgli) és pozsonyi kifli – készült az OnLive© főzőiskolában DECEMBER 6. ÉTELSOR Karácsonyi borleves Rántott pontyderék Gyümölcskenyér DECEMBER 7. ÉTELSOR Korhely halászlé Ponty orlyi módra (sörtésztában sütve) Nagymama gesztenyés tekercse DECEMBER 8. ÉTELSOR Halászlé alaplével Roston sült pulyka vagy harcsa tejszínes vargányás káposztával Gesztenyés, csokoládés őzgerinc DECEMBER 9. ÉTELSOR Házi pácolt lazac (gravlax, gravad lax) – készítette Nemeskövi Dénes mesterszakács Göcseji pulykaleves Mogyorós koszorú DECEMBER 10. ÉTELSOR Gödöllői pulykaleves Olajbogyós lazacnyárs majonézes, joghurtos rukkola salátával Aszalt szilvás, mákos-diós kocka DECEMBER 11. ÉTELSOR Majonézes lencsesaláta Korhelyleves (alaprecept) Mézes, fűszeres malacoldalas Sütőtökös, almás rétes DECEMBER 12. ÉTELSOR Bélszíncarpaccio (ejtsd: kárpáccsó) Lencseleves füstölt malacoldalassal Kocsonya (sertéskocsonya) Zserbó További hónapok