Havi menü – Február

FEBRUÁR 1. ÉTELSOR

  • Lencseleves a szerájból (török)
  • Sertésborda bakonyi módra
  • Szórt túrós, meggyes (lusta asszony rétese)

FEBRUÁR 2. ÉTELSOR

  • „Két dimenzió” saláta (orosz céklasaláta)
  • Körömleves krumpligombóccal
  • Karamellás busófánk (baranyai busófánk)

FEBRUÁR 3. ÉTELSOR

  • Csípős-savanyú leves
  • Dán húsgombóc – Katulin Sándor receptje
  • Nagyon csokis, narancsos brownies

FEBRUÁR 4. ÉTELSOR

  • Orjaleves
  • Rántott gomba
  • Túrós ökörszem

FEBRUÁR 5. ÉTELSOR

  • Bableves
  • Hortobágyi húsgombóc
  • Retro piskótakocka csokiszósszal

FEBRUÁR 6. ÉTELSOR

  • Paradicsomos kukoricaleves
  • Fogadósné töltött dagadója
  • Mogyorószelet

FEBRUÁR 7. ÉTELSOR

  • Májgaluskaleves
  • Juhtúrós, kapros puliszka
  • Profiterol

FEBRUÁR 8. ÉTELSOR

  • Magyaros karfiolleves
  • Elzászi sertésborda
  • Puncsos, csokis „puszedli”