Havi menü – Május

MÁJUS 1. ÉTELSOR

  • Frissítő spárgasaláta – készítette Nemeskövi Dénes mesterszakács
  • Bácskai rizseshús
  • Orosz krémtorta

MÁJUS 2. ÉTELSOR

  • Tatárbifsztek bekeverve – készült az OnLive© főzőiskola 46. adásában
  • Krumplis tészta (burgonyás tészta, gránátos kocka, grenadir mars) – készült az OnLive© főzőiskola 54. adásában
  • Joghurtos gyümölcsvarázs

MÁJUS 3. ÉTELSOR

  • Magyaros zellerleves – készült az OnLive© főzőiskola 62. adásában
  • Indiai pulykacurry (currys pulyka)
  • Caruso-torta

MÁJUS 4. ÉTELSOR

  • Kalocsai gombaleves
  • Parajjal töltött rántott palacsinta szezámos bundában
  • Julia Child hideg csokoládéhabja (chocolate mousse)

MÁJUS 5. ÉTELSOR

  • Daragaluska- (grízgaluska-) leves – készült az OnLive© főzőiskola 44. adásában
  • Töltött karalábé – készült az OnLive© főzőiskolában
  • Mézes rebarbarapite (rebarbaratorta)

MÁJUS 6. ÉTELSOR

  • Zöldséges hajdinaleves
  • Csirkemáj bundában, fűszeres tejfölös mártogatóval
  • Kókuszos resztelt

MÁJUS 7. ÉTELSOR

  • Köménymagos leves
  • Tejfölös karalábéfőzelék sült csirkemájjal
  • Rakott palacsinta főszakács kedvére

MÁJUS 8. ÉTELSOR

  • Frissítő saláta olívaolajos, mustáros öntettel
  • Paprikás csirkemell a la Kalla – készítette Kalla Kálmán mesterszakács
  • Csokis mentás trüffel – Gordon Ramsay receptje