Medvehagymás rántotta bagetten

Medvehagymás rántotta bagetten
Hozzávalók:
10 dkg frissen szedett medvehagyma, 10 dkg jóféle sonka (sliced bacon is lehet), 3 evőkanál olaj, 6-8 tojás, só, 1 kisebb (25-30 dkg) 1 kisebb (kb. 40 dkg) bagett kenyér

1. A medvehagyma szárát levágjuk, majd a leveleket megmossuk, leszárogatjuk, és csíkokra vágjuk, akár a sonkát.
2. A sonkát az olajon kissé megpirítjuk, majd a medvehagymát rádobjuk, 1-2 percig együtt sütjük. A tojásokat a tejjel kissé felverjük, csipetnyit megsózzuk, majd a sonkás medvehagymára öntjük, és rántottát sütünk belőle.
3. Közben a bagettet karikákra vágjuk, megpirítjuk, majd ráhalmozzuk a medvehagymás, sonkás rántottát. Azonnal tálaljuk, mert csak frissen finom.
4 főre
Elkészítési idő: 20 perc
Egy adag: 461 kcal