Majonézes mexikói saláta

Majonézes mexikói saláta
Hozzávalók:
30 dkg fagyasztott kukorica, 15 dkg fagyasztott sárgarépakocka, 15 dkg fagyasztott zöldborsó, 15 dkg fagyasztott zöldbab, só, 10 dkg marinált paprika, kis darabka vöröshagyma (3 dkg), fél csokor petrezselyem, 8 evőkanál majonéz (a fele tejföl is lehet), kb. 1 evőkanál porcukor, fél mokkáskanál őrölt bors, 1-2 evőkanál 5%-os csemege ételecet

1. A fagyasztott zöldségeket enyhén sózott, forrásban lévő vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük és hűlni hagyjuk.
2. A lecsöpögtetett marinált paprikát vékony csíkokra, a hagymát meg a petrezselymet finomra vágjuk.
3. A majonézt a porcukorral, a borssal és az ecettel kellemesen pikánsra ízesítjük, ha kell megsózzuk. Az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.

4 főre
Elkészítési idő: 35 perc
Egy adag: 352 kcal