Majonézes halsaláta

Majonézes halsaláta
Hozzávalók:
30 dkg főtt halfilé, 45 dkg főtt burgonya, 15 dkg csemegeuborka, 2 közepes alma (25 dkg), 2 főtt tojás, 7 evőkanál majonéz (a fele tejföl is lehet), 1 púpozott evőkanál mustár, 1 csapott evőkanál porcukor, 1 mokkáskanál só, 1 citrom leve

1. A halat és a megtisztított burgonyát az uborkával, az almával meg a főtt tojással együtt vékony csíkokra vágjuk.
2. A majonézt a mustárral és a porcukorral ízesítjük, megsózzuk, majd a citrom levét is belecsöpögtetjük.
3. Az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk, végül lefedve, rövid időre a hűtőszekrénybe tesszük, hogy íze egy kicsit összeérjen.

4 főre
Elkészítési idő: 30 perc
Egy adag: 472 kcal • 21,1 g fehérje • 28,0 g zsír • 33,9 g szénhidrát • 3,6 g rost • 198 mg koleszterin