Hozzávalók:
60 dkg savanyú káposzta, 2 vöröshagyma, 2 evőkanál jóféle pirosparika, 5 evőkanál olaj
1. A savanyú káposztát megkóstoljuk, mert nem jó, ha túl savanyú, akkor egy kicsit ki kell mosni. Ezután néhány vágással rövidebbre aprítjuk.
2. A hagymát megtisztítjuk, jó vékonyan fölszeleteljük, gyűrűire szedjük. Együtt egy tálba tesszük, a pirospaprikával és az olajjal összekeverjük. Aki szereti, csípős paprikakrémmel is ízesítheti. Letakarva hűtőszekrényben 2-3 órán át, még jobb, ha egy éjjelen át érleljük.
Jó tanács
– Aki paleo életmódot folytat, olívaolajjal készítse.
4 főre
Elkészítési idő: 10 perc + érlelés
Egy adag: 140 kcal