Havi menü – Augusztus

AUGUSZTUS 1. ÉTELSOR

  • Bevert tojás hollandi módra
  • Szójával töltött cukkini
  • Almás rétes II. (édes)

AUGUSZTUS 2. ÉTELSOR

  • Mozzarella paradicsommal
  • Csülök pékné módra
  • Almás, mandulás, kókuszos korongok

AUGUSZTUS 3. ÉTELSOR

  • Sajtos spenótsaláta (parajsaláta)
  • Dubarry-sertésszelet – készült az OnLive© főzőiskolában
  • Mézes szilvakocsonya

AUGUSZTUS 4. ÉTELSOR

  • Erdélyi padlizsánkrém és görög padlizsánkrém
  • Pacalgulyás
  • Szentgyörgyi palacsinta (Szentgyörgyhegyi palacsinta)

AUGUSZTUS 5. ÉTELSOR

  • Zöldségerőleves gombás derelyével
  • Roston sült sertéskotlett édes savanyú mangóval és glasszírozott (fényezett) lila hagymával – készült az OnLive© főzőiskola 64. adásában
  • Barackos kevert sütemény

AUGUSZTUS 6. ÉTELSOR

  • Franciasaláta
  • Klasszikus csirkepörkölt és csirkepaprikás galuskával
  • Diós, vaníliás kifli

AUGUSZTUS 7. ÉTELSOR

  • Joghurtos, márványsajtos vitaminsaláta
  • Dupla oldalas gulyás
  • Karamellás szelet

AUGUSZTUS 8. ÉTELSOR

  • Áfonyás vitaminturmix
  • Grillezett tarja valódi bulgár sopszka salátával
  • Gyümölcsrizs I.