Havi menü – Március MÁRCIUS 1. ÉTELSOR Kassai burgonyaleves Gombás, tojásos melegszendvics Kecskeméti barackpuding MÁRCIUS 2. ÉTELSOR Babgulyás Risi e bisi, vagyis az eredeti rizibizi Kekszes őzgerinc MÁRCIUS 3. ÉTELSOR Csontleves rántott borsóval Nemzeti marhasült – készült az OnLive© főzőiskola 16. adásában Kossuth-kifli – készült az OnLive© főzőiskola 16. adásában MÁRCIUS 4. ÉTELSOR Zöldsaláta lazacos öntettel Gulyásleves csipetkével Kelt tészta alaprecept -Aranygaluska vaníliaöntettel MÁRCIUS 5. ÉTELSOR Frankfurti leves Busa fűszeres vajjal Zabpelyhes-mézes őzgerinc MÁRCIUS 6. ÉTELSOR Magyaros zöldségleves Lyoni sárgaborsó-főzelék Ananászos csiga – készítette Czermann János mestercukrász MÁRCIUS 7. ÉTELSOR Majonézes heringtatár pirítóssal Ázsiai tészta tofuval Csokoládétorta MÁRCIUS 8. ÉTELSOR Kertészlány salátája bevert tojással Édes-savanyú csicseriborsó Mágnás pite További hónapok