Havi menü – Március

MÁRCIUS 1. ÉTELSOR

  • Kassai burgonyaleves
  • Gombás, tojásos melegszendvics
  • Kecskeméti barackpuding

MÁRCIUS 2. ÉTELSOR

  • Babgulyás
  • Risi e bisi, vagyis az eredeti rizibizi
  • Kekszes őzgerinc

MÁRCIUS 3. ÉTELSOR

  • Csontleves rántott borsóval
  • Nemzeti marhasült – készült az OnLive© főzőiskola 16. adásában
  • Kossuth-kifli – készült az OnLive© főzőiskola 16. adásában

MÁRCIUS 4. ÉTELSOR

  • Zöldsaláta lazacos öntettel
  • Gulyásleves csipetkével
  • Kelt tészta alaprecept -Aranygaluska vaníliaöntettel

MÁRCIUS 5. ÉTELSOR

  • Frankfurti leves
  • Busa fűszeres vajjal
  • Zabpelyhes-mézes őzgerinc

MÁRCIUS 6. ÉTELSOR

  • Magyaros zöldségleves
  • Lyoni sárgaborsó-főzelék
  • Ananászos csiga – készítette Czermann János mestercukrász

MÁRCIUS 7. ÉTELSOR

  • Majonézes heringtatár pirítóssal
  • Ázsiai tészta tofuval
  • Csokoládétorta

MÁRCIUS 8. ÉTELSOR

  • Kertészlány salátája bevert tojással
  • Édes-savanyú csicseriborsó
  • Mágnás pite