Hozzávalók:
60 dkg bőr és szálka nélküli tőkehalfilé (afrikai harcsafilé is lehet), 3 evőkanál olaj, 2 dkg vaj, só, pár csepp citromlé, 2 doboz Bonduelle India fehérbab curry szószban (2×430 gramm)
1. A halfilét kb. 1,5 centis kockákra vágjuk. Az olajat a vajjal együtt egy serpenyőben kissé megforrósítjuk, a halkockákat rárakjuk. Többször megrázva 4-5 perc alatt fehéredésig pirítjuk. Kissé megsózzuk, pár csepp citromlével ízesítjük.
2. A babot ráöntjük, a hallal óvatosan összerázva megforrósítjuk, és már tálalhatjuk is.
Jó tanács
– Mindenképpen friss halból készítsük és ne fagyasztottból, mert utóbbi a felengedés során sok levet enged, sütés közben szétesik.
4 főre
Elkészítési idő: 20 perc
Egy adag: 506 kcal