Hozzávalók:
egy rúd stefánia vagdalt lásd: http://receptletoltes.hu/hu/arch%C3%ADvum/7614
egy rúd gyulais karaj lásd: http://receptletoltes.hu/hu/arch%C3%ADvum/7861
1 kg franciasaláta lásd: http://receptletoltes.hu/hu/arch%C3%ADvum/6823
20 dkg vákonyan szeletelt szalámi (téli és paprikás vegyesen)
a díszítéshez:
salátalevél, paradicsom, zöldpaprika, lilahagyma, petrezselyem, savanyúság (gyöngyhagyma, uborka, ecetes paprika), főtt tojás
1. Az oldalon található receptek alapján elkészítjük a stefánia vagdaltat, a gyulais karajt és a franciasalátát.
2. Egy nagy tálra salátaleveleket fektetünk, erre franciasalátát halmozunk. Szemnek tetszetősen rárakjuk a karaj és a vagdalt szeleteket, valamint a szalámit.
3. Paradicsommal, zöldpaprikával, lilahagymával, petrezselyemmel, savanyúságokkal és főtt tojással díszítjük.
A recept elkészítése IDE KATTINTVA a YouTube-on is megtekinthető.