Narancsos endíviasaláta

Narancsos endíviasaláta
Hozzávalók:
1 nagy endívia saláta, 3 narancs, 8 evőkanál majonéz, 1 evőkanál ecetes torma

1. Az endíviát leveleire bontjuk, megmossuk és megszikkasztjuk.
2. A narancsot úgy hámozzuk meg, hogy vékony fehér héját is lefejtjük. Ezután a gyümölcsöt kifilézzük, vagyis a gerezdeket elválasztó vékony hártya mentén éles kiskéssel bevágunk, és a gyümölcshúst óvatosan kiemeljük.
3. A majonézt a tormával ízesítjük. Az endíviát a narancsfilékkel összekeverjük, végül tálaláskor
rálocsoljuk a tormás majonézt. Egy kevés borsot is őrölhetünk rá frissen.

4 főre
Elkészítési idő: 25 perc
Egy adag: 262 kcal