Hozzávalók:
60 dkg virsli, 8 evőkanál majonéz, 2 evőkanál tejföl, 1 csapott mokkáskanál só, fél mokkáskanál őrölt fekete bors, 1 púpozott evőkanál porcukor, 1 kiskanál mustár, 2 evőkanál 6%-os tárkonyos ételecet vagy fehérborecet
1. A virslit – miután bőrét, ha kell, lehúztuk – karikákra vágjuk.
2. A majonézt a tejföllel meg az ízesítőkkel összekeverjük, azután a virslit hozzáadjuk. Karikákra vágott főtt tojással, főtt burgonyával, esetleg fölszeletelt póréhagymával is gazdagíthatjuk.
4 főre
Elkészítési idő: 15 perc
Egy adag: 435 kcal • 25,8 g fehérje • 34,0 g zsír • 6,3 g szénhidrát • 0,0 g rost • 128 mg koleszterin