Kefires, márványsajtos fejes saláta

Kefires, márványsajtos fejes saláta
Hozzávalók:
1 nagy fej saláta, 2 evőkanál olaj, 1 főtt tojás, 10 dkg márványsajt, 2-3 dl kefir, csipetnyi só és őrölt fekete bors, pár csepp citromlé

1. A salátát félbevágva kitorzsázunk, leveleire szedjük, megmossuk, lecsöpögtetjük, és egy tálba tesszük. Az olajjal meglocsoljuk.
2. A főtt tojást félkarikákra vágunk, óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk a salátával.
3. A márványsajtot a kefirbe reszeljük, csipetnyit megsózzuk, megborsozzuk. Pár csepp citromlével ízesítjük, és egy kis tálkában külön kínáljuk a salátához.

4 főre
Elkészítési idő: 10 perc
Egy adag: 194 kcal