Gombás, kukoricás savanyúkáposzta-saláta

Gombás, kukoricás savanyúkáposzta-saláta
Hozzávalók:
10 dkg csiperkegomba, 1 mokkáskanál só, 1 kiskanál 5%-os csemege ételecet, 10 dkg fagyasztott kukorica , 1 sárgarépa, kis darab zeller, 40 dkg savanyú káposzta, 4-5 evőkanál kukoricacsíra-olaj

1. A gombát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, és enyhén sózott, ecetes vízben megfőzzük. A kukoricát szobahőmérsékleten fölengedjük. A sárgarépát meg a zellert megtisztítjuk, gyufaszálnyi csíkokra metéljük.
2. A káposztát kissé rövidebbre vágjuk, a kihűlt, lecsöpögtetett gombát meg a többi zöldséget hozzáadjuk, az olajjal meglocsoljuk.

4 főre
Elkészítési idő: 25 perc
Egy adag: 195 kcal