Virslis gombanyárs

Virslis gombanyárs

Hozzávalók:
8 frankfurti virsli, 20 dkg főtt füstölt császárszalonna, 16 apró koktélparadicsom, 2 üveg (2×170 gramm) Bonduelle Prémium egész csiperkegomba, 1 húsos paprika (tévépaprika), egy kisebb szál póréhagyma
a sütéshez:
2-3 evőkanál olaj
a tálaláshoz:
Bonduelle csemegeuborka, puha kenyér

1. A virsliket 4 darabra, a szalonnát 2 centis kockákra vágjuk. A koktélparadicsomok szárát kimetsszük. A gombát lecsöpögtetjük. A paprikát kicsumázzuk, és a póréval együtt 2-3 centis darabokra vágjuk.
2. Az így előkészített hozzávalókat váltakozva 8 kisebb nyársra vagy kihegyezett hurkapálcikára tűzzük. Egy serpenyőben az olajat megforrósítjuk, és a nyársakat 7-8 perc alatt pirosasra sütjük rajta, közben többször megforgatjuk.
3. Lecsöpögtetve, csemegeuborkával és puha kenyérrel tálaljuk.

4 főre (8 kis nyárshoz)
Elkészítési idő: 35 perc
Egy adag (kenyér nélkül): 787 kcal