Havi menü – Április ÁPRILIS 1. ÉTELSOR Julienne-leves – készült az OnLive© főzőiskola 10. adásában Spagetti medvehagyma-pesztóval, szezámmagos pulykacsíkokkal Madártejtorta (2009-ben az Ország tortája) ÁPRILIS 2. ÉTELSOR Zsidó tojás (lengyel tojás) Pentelei gombócleves Kóser csokoládétorta (csokoládés macesztorta) ÁPRILIS 3. ÉTELSOR Medvehagyma saláta Küküllői kolbászleves – készült az OnLive© főzőiskola 1. adásában Ferdinánd tekercs, Ferdinánd kalács, karcagi ferdinánd ÁPRILIS 4. ÉTELSOR Kocsonyázott tormakrémes sonkatekercs Bárányhúsleves Sárgarépás, narancsos kiflik ÁPRILIS 5. ÉTELSOR Tojásos, mustáros fejes saláta Kunszentmiklósi báránygulyás Bécsi krémes ÁPRILIS 6. ÉTELSOR Csirkehúsleves májas daragaluskával Báránycomb egészben, magyarosan sütve Bécsi kávétorta ÁPRILIS 7. ÉTELSOR Zöldségleves sonkagaluskával Bárányhúsos kuszkusz – készítette Nemeskövi Dénes mesterszakács Madártej ÁPRILIS 8. ÉTELSOR Citromos bárányleves Konfitált báránycsülök magyarosan, édeskömény rösztivel Mozart-kuglóf További hónapok