Havi menü – Április

ÁPRILIS 1. ÉTELSOR

  • Julienne-leves – készült az OnLive© főzőiskola 10. adásában
  • Spagetti medvehagyma-pesztóval, szezámmagos pulykacsíkokkal
  • Madártejtorta (2009-ben az Ország tortája)

ÁPRILIS 2. ÉTELSOR

  • Zsidó tojás (lengyel tojás)
  • Pentelei gombócleves
  • Kóser csokoládétorta (csokoládés macesztorta)

ÁPRILIS 3. ÉTELSOR

  • Medvehagyma saláta
  • Küküllői kolbászleves – készült az OnLive© főzőiskola 1. adásában
  • Ferdinánd tekercs, Ferdinánd kalács, karcagi ferdinánd

ÁPRILIS 4. ÉTELSOR

  • Kocsonyázott tormakrémes sonkatekercs
  • Bárányhúsleves
  • Sárgarépás, narancsos kiflik

ÁPRILIS 5. ÉTELSOR

  • Tojásos, mustáros fejes saláta
  • Kunszentmiklósi báránygulyás
  • Bécsi krémes

ÁPRILIS 6. ÉTELSOR

  • Csirkehúsleves májas daragaluskával
  • Báránycomb egészben, magyarosan sütve
  • Bécsi kávétorta

ÁPRILIS 7. ÉTELSOR

  • Zöldségleves sonkagaluskával
  • Bárányhúsos kuszkusz – készítette Nemeskövi Dénes mesterszakács
  • Madártej

ÁPRILIS 8. ÉTELSOR

  • Citromos bárányleves
  • Konfitált báránycsülök magyarosan, édeskömény rösztivel
  • Mozart-kuglóf