Havi menü – December DECEMBER 1. ÉTELSOR Újházy-fácánleves Lencse, csilisbab módjára Diós, mézes, mazsolás répatorta DECEMBER 2. ÉTELSOR Fetás céklasaláta – készült az OnLive© főzőiskola 14. adásában Porcos bableves Rumos kocka DECEMBER 3. ÉTELSOR Brokkolikrémleves Stefánia vagdalt – készült az OnLive© főzőiskolában Fatörzs I. DECEMBER 4. ÉTELSOR Karácsonyi pulykaleves májgaluskával Gesztenyével töltött pulykamell Édesanyám bejglije DECEMBER 5. ÉTELSOR Cheviche-Ceviche (ejtsd: csevícse) – mexikói halsaláta Aszalt szilvás gesztenyével töltött pulykamell, kétféleképpen – Pozsonyi tekercs (bejgli) és pozsonyi kifli – készült az OnLive© főzőiskolában DECEMBER 6. ÉTELSOR Karácsonyi borleves Rántott pontyderék Gyümölcskenyér DECEMBER 7. ÉTELSOR Korhely halászlé Ponty orlyi módra (sörtésztában sütve) Nagymama gesztenyés tekercse DECEMBER 8. ÉTELSOR Pontyhalászlé alaplével (passzírozással) – Vendéglátós halászlé Roston sült pulyka vagy harcsa tejszínes vargányás káposztával Gesztenyés, csokoládés őzgerinc DECEMBER 9. ÉTELSOR Házi pácolt lazac (gravlax, gravad lax) – készítette Nemeskövi Dénes mesterszakács Göcseji pulykaleves Mogyorós koszorú DECEMBER 10. ÉTELSOR Gödöllői pulykaleves Olajbogyós lazacnyárs majonézes, joghurtos rukkola salátával Aszalt szilvás, mákos-diós kocka DECEMBER 11. ÉTELSOR Majonézes lencsesaláta Korhelyleves (alaprecept) Mézes, fűszeres malacoldalas Sütőtökös, almás rétes DECEMBER 12. ÉTELSOR Bélszíncarpaccio (ejtsd: kárpáccsó) Lencseleves füstölt malacoldalassal Kocsonya (sertéskocsonya) Zserbó További hónapok