Havi menü – Február FEBRUÁR 1. ÉTELSOR Lencseleves a szerájból (török) Sertésborda bakonyi módra Szórt túrós, meggyes (lusta asszony rétese) FEBRUÁR 2. ÉTELSOR „Két dimenzió” saláta (orosz céklasaláta) Körömleves krumpligombóccal Karamellás busófánk (baranyai busófánk) FEBRUÁR 3. ÉTELSOR Kínai csípős-savanyú leves Dán húsgombóc – Katulin Sándor receptje Nagyon csokis, narancsos brownies FEBRUÁR 4. ÉTELSOR Orjaleves Rántott gomba Túrós ökörszem FEBRUÁR 5. ÉTELSOR Bableves Hortobágyi húsgombóc Retro piskótakocka csokiszósszal FEBRUÁR 6. ÉTELSOR Paradicsomos kukoricaleves Fogadósné töltött dagadója Mogyorószelet FEBRUÁR 7. ÉTELSOR Májgaluskaleves – készült az OnLive© főzőiskola 55. adásában Juhtúrós, kapros puliszka Profiterol – készült az OnLive© főzőiskolában FEBRUÁR 8. ÉTELSOR Magyaros karfiolleves Elzászi sertésborda – készült az OnLive© főzőiskola 48. adásában Puncsos, csokis „puszedli” További hónapok