Havi menü – Június

JÚNIUS 1. ÉTELSOR

  • Tárkonyos halleves
  • Brassói aprópecsenye kétféleképpen
  • Hideg epres rétes

JÚNIUS 2. ÉTELSOR

  • Egries húsleves
  • Töltött tök tejszínes kapros mártással
  • Csokikrémes palacsinta mézes, narancsos szamócával – készítette Nemeskövi Dénes mesterszakács

JÚNIUS 3. ÉTELSOR

  • Zöldborsógulyás
  • „Vidám” karajszeletek (Fejérdy Győzőné-Mari – receptje)
  • Epres charlotte

JÚNIUS 4. ÉTELSOR

  • Karalábéleves vajasgaluskával
  • Borjúbécsi
  • Mézes, fahéjas egreslepény (egrestorta reformosan)

JÚNIUS 5. ÉTELSOR

  • Kárpáti zöldborsóleves – R. Kárpáti Péter receptje
  • Gödöllői töltött csirke – készült az OnLive© főzőiskolában
  • Édesanyám meggyes pitéje

JÚNIUS 6. ÉTELSOR

  • Zöldsaláta tárkonyos, tormás öntettel
  • Baranyai zöldbabos csirke
  • Epres, fehércsokis panna cotta

JÚNIUS 7. ÉTELSOR

  • Tormás, gyümölcsös füstölthal-saláta
  • Cukkinis lepény (quiche)
  • Ribiszkés muffin

JÚNIUS 8. ÉTELSOR

  • Hideg vörösboros meggyleves
  • Bakonyi csirke zöldséges rétessel
  • Narancsos túrótorta