Havi menü – Június JÚNIUS 1. ÉTELSOR Tárkonyos halleves Brassói aprópecsenye kétféleképpen Hideg epres rétes JÚNIUS 2. ÉTELSOR Egries húsleves Töltött tök tejszínes kapros mártással Csokikrémes palacsinta mézes, narancsos szamócával – készítette Nemeskövi Dénes mesterszakács JÚNIUS 3. ÉTELSOR Zöldborsógulyás „Vidám” karajszeletek (Fejérdy Győzőné-Mari – receptje) Epres charlotte JÚNIUS 4. ÉTELSOR Karalábéleves vajasgaluskával Borjúbécsi Mézes, fahéjas egreslepény (egrestorta reformosan) JÚNIUS 5. ÉTELSOR Kárpáti zöldborsóleves – R. Kárpáti Péter receptje Gödöllői töltött csirke – készült az OnLive© főzőiskolában Édesanyám meggyes pitéje JÚNIUS 6. ÉTELSOR Zöldsaláta tárkonyos, tormás öntettel Baranyai zöldbabos csirke Epres, fehércsokis panna cotta JÚNIUS 7. ÉTELSOR Tormás, gyümölcsös füstölthal-saláta Cukkinis lepény (quiche) Ribiszkés muffin JÚNIUS 8. ÉTELSOR Hideg vörösboros meggyleves Bakonyi csirke zöldséges rétessel Narancsos túrótorta További hónapok