Havi menü – November

NOVEMBER 1. ÉTELSOR

  • Libaleves májgombóccal – készítette Hunyaddobrai Csaba mesterszakács
  • Vagdalt libamell
  • Csúsztatott palacsinta rumpuncsöntettel

NOVEMBER 2. ÉTELSOR

  • Nyakleves daragaluskával
  • Töltött libacomb bécsi ricsettel
  • Csokimázas, almakrémes piskótakocka

NOVEMBER 3. ÉTELSOR

  • Füstölt libamell pesztós fetával
  • Ludaskása
  • Lúdlábtorta

NOVEMBER 4. ÉTELSOR

  • Julia Child francia hagymalevese
  • Szójával töltött kellabda
  • Amerikai sütőtöktorta

NOVEMBER 5. ÉTELSOR

  • Magyaros gombaleves
  • Szezámmagos csirkemell
  • Kókuszos almás

NOVEMBER 6. ÉTELSOR

  • Orosz hússaláta – készült az OnLive© főzőiskola 48. adásában
  • Hallabdák burgonyahálóban
  • Kókuszos, mézes kocka (kókuszkocka)

NOVEMBER 7. ÉTELSOR

  • Rokfortos körte joghurtos öntettel
  • Mátrai borzaska (pusztapecsenye) – készült az OnLive© főzőiskola 18. adásában
  • Kelt hájas -ahogy a mami csinálta – készítette Dombrádi Lászlóné – Kati néni

NOVEMBER 8. ÉTELSOR

  • Csókakői kolbászleves – Unger Károly mesterszakács receptje
  • Amerikai húscipó – Martha Stewart receptje
  • Deák-kuglóf