HIDEG ÉTEL, ELŐÉTEL RECEPTEK

Leírás

A hideg ételek, előételek csoportja rendkívül széles: különféle töltött tojások, pástétomok, terrinek, galantinok, kocsonyák, hideg halételek, hidegtálak. A konyhaművészet igazi gyöngyszemei!

Mozaikos tojáskocsonya

Hozzávalók: 20-25 dkg főtt sárgarépa (ha lehet, húslevesben főtt), 20 dkg főtt füstölt sonka, 15-15 dkg Bonduelle konzervkukorica és konzerv zöldborsó, 6 főtt tojás

Elolvasom

Szilveszteri hidegtál kezdőknek

Hozzávalók: szeletelt felvágott, szalámi, kolbász és sajt, sült pecsenye (például gyulais karaj), vagdalt, sajttekercs, sonkatekercs, körözött, főtt tojás a díszítéshez: jégsaláta, piros húsú paprika

Elolvasom

„Fügeszalámi” kéksajttal

Hozzávalók a fügeszalámihoz: 25 dkg aszalt füge, 2 evőkanál balzsamecet, 1,25 dl vörösbor, fél kiskanál garam masala fűszerkeverék, 10 dkg dióbél, 2-3 evőkanálnyi vékony

Elolvasom