
Almás rétes I. (édes)
Hozzávalók: 2 csomag (4 lapos) réteslap, 4-5 evőkanál olaj, 2-3 evőkanál zsemlemorzsa a töltelékhez: 2 kg alma, 10 dkg vaj, 8 evőkanál kristálycukor, 2
–

Hozzávalók: 2 csomag (4 lapos) réteslap, 4-5 evőkanál olaj, 2-3 evőkanál zsemlemorzsa a töltelékhez: 2 kg alma, 10 dkg vaj, 8 evőkanál kristálycukor, 2

Hozzávalók: 2 csomag (4 lapos) réteslap, 4-5 evőkanál olaj, 2-3 evőkanál zsemlemorzsa a töltelékhez: 2 kg alma, 10 dkg vaj, 8 evőkanál kristálycukor, 2


Hozzávalók: 15 dkg füstölt szalonna, 4 evőkanál olaj, 2 nagy vöröshagyma, 1 evőkanál jóféle pirospaprika, 2-2 zöldpaprika és paradicsom (ha túl drága, akkor 4

Hozzávalók: 15 dkg füstölt szalonna, 4 evőkanál olaj, 2 nagy vöröshagyma, 1 evőkanál jóféle pirospaprika, 2-2 zöldpaprika és paradicsom (ha túl drága, akkor 4

Hozzávalók: 50 dkg mag nélküli puha aszalt szilva, 1 csomag (8 lapos) réteslap, 20 dkg darált dió, kb. 10 dkg olvasztott vaj vagy sütőmargarin,

Hozzávalók: 50 dkg mag nélküli puha aszalt szilva, 1 csomag (8 lapos) réteslap, 20 dkg darált dió, kb. 10 dkg olvasztott vaj vagy sütőmargarin,

Hozzávalók: 10 dkg savanyú káposzta, 4 evőkanál (8 dkg) rizs, só, 40 dkg főtt, füstölt, kicsontozott csülökhús (lehet főtt füstölt tarja vagy éppen a

Hozzávalók: 10 dkg savanyú káposzta, 4 evőkanál (8 dkg) rizs, só, 40 dkg főtt, füstölt, kicsontozott csülökhús (lehet főtt füstölt tarja vagy éppen a