Panko morzsában rántott csirkemáj
Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj szív nélkül, kb. fél evőkanál só, 1 mokkáskanál őrölt fekete bors,1 csapott kiskanál majoránna, kb. 10 dkg finomliszt, 3 tojás,
Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj szív nélkül, kb. fél evőkanál só, 1 mokkáskanál őrölt fekete bors,1 csapott kiskanál majoránna, kb. 10 dkg finomliszt, 3 tojás,
Hozzávalók: 1 csomó újhagyma, 2-3 csemegeuborka, 60-75 dkg csirkemáj szív nélkül, 1 evőkanál sertészsír vagy 3 evőkanál olaj, kb. 1 mokkáskanál őrölt fekete bors,
Hozzávalók kb.12 kg-hoz: 6 kg bőrös húsos kolozsvári szalonna (lehet húsos hasaalja vagy tokaszalonna is), 2-3 közepes nagyságú (20 dkg) vöröshagyma, 10 dkg sertészsír,
Hozzávalók: 2 vöröshagyma (20-25 dkg), 4 evőkanál olaj, 1 csapott kiskanál só, fél mokkáskanál őrölt fekete bors, fél kiskanál majoránna, 50 dkg csirkemáj (szív
Hozzávalók: 50 dkg csirkemáj (szív nélkül), 2 vöröshagyma, 3-4 nagyobb húsos zöldpaprika (tévépaprika), 2-3 közepes paradicsom, 4 evőkanál olaj, kb. 1 kiskanál só, fél
Hozzávalók: 60 dkg csirkemáj szív nélkül, 12 dkg füstölt szalonna, 20 dkg vöröshagyma, 2 kicsumázott tv paprika (20 dkg), 2 kisebb hámozott paradicsom (20
Hozzávalók: 4 dl víz, 6 evőkanál kristálycukor, 25 dkg aszalt szilva, 0,5 dl rum, 40 dkg csirkemáj (szív nélkül), 6 dkg vaj, 2 evőkanál
Hozzávalók: személyenként 3-4 csirkemáj, só, őrölt fekete bors, 3 tojás, kb. 6 evőkanál finomliszt a sütéshez: bő olaj a mártogatóhoz: 1 nagy pohár (450