BELSŐSÉG RECEPTEK

Leírás

A belsőségek fogyasztása megosztja az embereket. Míg a libamájra mindenki fejedelmi hozzávalóként tekint és a hurkát is vígan falatozza, a vesevelő, a szalontüdő vagy a pacalpörkölt már sokakban támaszt kételyeket. Régebben jóval több belsőséget fogyasztottunk, itt az ideje újra felfedezni ezeket.

Almás máj

Hozzávalók: 60 dkg sertés- marha- vagy borjúmáj, 1 kiskanál grill fűszerkeverék, 6 evőkanál olaj, 4 szép alma, só 1. A májat szinte lapjában fél

Elolvasom

Brassói csirkemáj

Hozzávalók: 60 dkg csirkemáj szív nélkül, 12 dkg füstölt szalonna, 20 dkg vöröshagyma, 2 kicsumázott tv paprika (20 dkg), 2 kisebb hámozott paradicsom (20

Elolvasom