Betyárbatyu avagy magyar tortillatekercs – készült az OnLive© főzőiskola 38. adásában
Hozzávalók a krumplis palacsintához (magyar tortillához): 10 dkg (kb. 5 evőkanál) finomliszt, 1 tojás, 2 dl tej, 1,25 dl szódavíz vagy ásványvíz, 1 mokkáskanál
Hozzávalók a krumplis palacsintához (magyar tortillához): 10 dkg (kb. 5 evőkanál) finomliszt, 1 tojás, 2 dl tej, 1,25 dl szódavíz vagy ásványvíz, 1 mokkáskanál
Hozzávalók: 4 fél csirkemellfilé (egyenként kb. 18 dkg), só, 1 kisebb citrom, frissen őrölt borskeverék, 4 kis ág rozmaring, 4 vékony szelet füstölt szalonna
Hozzávalók a csípős csirkeszárnyakhoz: 8 darab (kb. 80 dkg) csirkeszárny, 5 evőkanál készen kapható csiliszósz, 5 evőkanál sötét szójaszósz, 5 evőkanál olaj a citromos,
Hozzávalók: 50 dkg csirkemellfilé, 4 maréknyi (12-15 dkg) bébispenót, 4 evőkanál olaj, só, frissen őrölt fekete bors, fél kiskanál finomliszt vagy étkezési keményítő (el
Hozzávalók: 1 vöröshagyma, 2 nagyobb gerezd fokhagyma, egy 2,5 centis darab friss gyömbér, 1 friss csilipaprika, 2 evőkanál citromlé, 3 dl natúr joghurt, 2
Hozzávalók: 12 kifejezetten húsos nagy csirkeszárny (1,5-1,6 kg), 1 púpozott kiskanál só, fél kiskanál őrölt fekete bors, 1 púpozott kiskanál nagyon apróra reszelt (szinte
Hozzávalók: 16 húsos csirkeszárny a pácoláshoz: 1 liter tej, 4 dkg só, 4-5 gerezd fokhagyma a bundázáshoz: 7-8 evőkanál finomliszt, 3 tojás, 4 evőkanál
Hozzávalók: 12 húsos csirkeszárny, 2 gerezd fokhagyma, 1 kisebb citrom reszelt héja, fél citrom kifacsart leve, 2 kiskanál sűrített paradicsom, 2/3 kiskanál őrölt koriander,
Hozzávalók: 40 dkg csirkemellfilé, 3 evőkanál olaj, 1,5 dl (150 gramm) tejföl, 1 kiskanál (30 gramm) sűrített paradicsom, 1 kiskanál finomliszt, só, őrölt fekete