EGYTÁLÉTEL RECEPTEK

Leírás

Az egytálételek nagyon népszerűek, és ez nem véletlen. Általában egy lábasban vagy tepsiben készülnek el, a munka javát a tűzhely végzi, az együtt fövő-sülő hozzávalók átveszik egymás zamatát, így sokkal ízesebbek lesznek és garantáltan jól lehet lakni egy tisztes adaggal.

Kukoricás sajtgolyók

Hozzávalók: 30 dkg burgonya, só, 20 dkg reszelt sajt, 12 dkg Bonduelle Gold csemegekukorica (lehet Bonduelle Gold chilis kukorica is), kb. 4 evőkanál kukoricaliszt,

Elolvasom

Lucskos káposzta

Hozzávalók: 1 kisebb fej káposzta (tisztítva mérve kb. 1 kg), só, 1 mokkáskanál őrölt köménymag, 1 púpozott mokkáskanál csombor vagyis borsikafű (a friss még

Elolvasom

Paradicsomos babragu

Hozzávalók: 20 dkg fehérbab (lehet 40 dkg konzervbab is), só, 1 babérlevél, 1 közepes nagyságú vöröshagyma, 1 közepes nagyságú édesköménygumó, 25 dkg paradicsom, 3

Elolvasom