
Colbert szűzpecsenye fantázia módra – készítette Csigó János mesterszakács
Hozzávalók: 30-30 dkg májusi pereszke (lehet csiperkegomba is) és sárga gévagomba, 2-3 dundi újhagyma, 3+5 dkg vaj, 3 evőkanál olívaolaj, só, őrölt fekete bors,
Hozzávalók: 30-30 dkg májusi pereszke (lehet csiperkegomba is) és sárga gévagomba, 2-3 dundi újhagyma, 3+5 dkg vaj, 3 evőkanál olívaolaj, só, őrölt fekete bors,
Hozzávalók: 4 fél csirkemellfilé, 4 evőkanál olívaolaj, só, őrölt fekete bors, 2 újhagyma, 20-25 dkg szegfűgomba, 1 kis csokor petrezselyem, 15 dkg tisztított, fagyasztott
Hozzávalók: személyenként kb. 6 darab nagy, tölteni való kucsmagomba a töltelékhez: 1 közepes vöröshagyma (lehet kis darab póréhagyma vagy 1-2 újhagyma is), 2 evőkanál
Hozzávalók: 60 dkg csirkemellfilé, só, színes borskeverék, 2 evőkanál olaj a fűszervajhoz (12 főre): 25 dkg vargánya gomba, egy kisebb vöröshagyma fele, 2 evőkanál
Hozzávalók: 1 szép első csülök (kb. 1,5 kg), só, 1-2 vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál egész fekete bors a zöldségágyhoz: 2 cső kukorica
Hozzávalók: kb. 1,5 liternyi hagyományos módon főzött erőleves (a legjobb fácánból vagy gyöngytyúkból) a zöldségrőzséhez: arasznyi póréhagymazöld, só, 2-2 közepes sárgarépa és petrezselyemgyökér, 1
Hozzávalók: 16 őzlábgomba kalapja, só, 1 csokor metélőhagyma, 4 kicsi (egyenként 10 dkg-os), kerek camembert sajt, őrölt borskeverék, 20 dkg finomliszt, 3 dl világos
Hozzávalók: 1 kg sárga gévagomba, só, kb. 4 evőkanál finomliszt a fűszeres bundájához: 4 tojás, 9-10 evőkanál finomliszt, 1 dl tej, 0,5 dl olaj,
Hozzávalók: 1 nagy csomó újhagyma, 5+10 dkg vaj, 3 evőkanál olívaolaj, 1 kg piruló galóca, só, őrölt fekete bors, friss kakukkfű, 1 csokor petrezselyem,