Amarántos „vagdalt”
Hozzávalók: fél fej vöröshagyma, egy piros húsú kaliforniai paprika fele, 40-40 dkg darált marha- és sertéshús, 5 dkg pattogatott amarántmag, 1 tojás, 10 dkg
–
Hozzávalók: fél fej vöröshagyma, egy piros húsú kaliforniai paprika fele, 40-40 dkg darált marha- és sertéshús, 5 dkg pattogatott amarántmag, 1 tojás, 10 dkg
Hozzávalók: 1 közepes nagyságú vöröshagyma, 3-4 evőkanál olaj, 50 dkg kicsontozott főtt, füstölt csülök, 1-2 kiskanál kristálycukor, só, csipetnyi őrölt fekete bors, 0,5 dl
Hozzávalók: 1 nagy szűzpecsenye (kb. 60 dkg), só, őrölt fekete bors, 2-3 evőkanál olaj a barbecue mártáshoz: 2,5 dl házi ketchup, 1,25 dl víz,
Hozzávalók: 4 szelet, egyenként kb. 15 dkg-os csont nélküli sertéstarja, só, 1 evőkanál csípős gulyáskrém (csípős Piros Arany is lehet), 12 vékony szelet húsos
Hozzávalók: 1 nagy, 55-60 dkg-os szűzpecsenye, só, őrölt fekete bors, 1 evőkanál sertészsír a kolbászhúshoz: 25 dkg zsírosabb sertéshús, 6-8 dkg nyers szalonna, fél
Hozzávalók: 4 szelet, egyenként 15-16 dkg-os sertéstarja (lehet csontos is), 1 púpozott evőkanál sertészsír vagy 3 evőkanál olaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 vöröshagyma
Hozzávalók: egy szép kb. 3 kg-os darab enyhén füstölt sonka, 7-8 dl száraz fehérbor, 12-15 szem fekete bors, 2 vöröshagyma, 2 ág halványzeller, 2
Hozzávalók: 1 kg sertésoldalas, só, 4 evőkanál olaj vagy 2 evőkanál zsír, 1 közepes fej vöröshagyma, 1 csapott evőkanál jóféle pirospaprika, 2 gerezd fokhagyma,
Hozzávalók: 4 szelet, egyenként kb. 15 dkg-os kicsontozott sertéstarja, kb. 4 csapott kiskanál grill fűszerkeverék (lehet flekken vagy magyaros fűszerkeverék is), 5-6 evőkanál olaj,