Fügés mandulás müzliszelet (liszt és sütés nélkül)
Hozzávalók: 20 dkg aszalt füge, 30 dkg tisztított (barna héjától is megfosztott) mandula, 6-7 dkg kókuszreszelék, csipetnyi tengeri só, 15 csepp édesítőszer 1. Az
–
Hozzávalók: 20 dkg aszalt füge, 30 dkg tisztított (barna héjától is megfosztott) mandula, 6-7 dkg kókuszreszelék, csipetnyi tengeri só, 15 csepp édesítőszer 1. Az
Hozzávalók az alaphoz: 25 dkg sütőmargarin vagy vaj, 25 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 50 dkg darált háztartási keksz a piros részhez (a
Hozzávalók: 1 tojás, 5 evőkanál finomliszt, csipetnyi só, 1,5 dl tej, 4 közepes nagyságú alma a sütéshez: kb. 1 dl olaj a tálaláshoz: fahéjas
Hozzávalók: 40 dkg alma, amiből 5 dl (28 dkg) hámozott, csumázott reszelt alma lesz, 5 dl (18-20 dkg) dió és tisztított mandula porrá őrölve,
Hozzávalók a málnaszörphöz: 500 gramm málna, 500 gramm kristálycukor, 100 gramm vodka (kb. 1 dl) a sand piskótához: 200 gramm tojássárgája (10 darab), 140
Hozzávalók: 3 kicsi érett banán (megtisztítva 30-35 dkg) 0,6 dl olaj 3,75 dl (15 dkg) apróbb szemű puha zabpehely 1,25 dl (9 dkg) teljesőrlésű
Hozzávalók a tésztához: 13 dkg vaj vagy sütőmargarin, 12 dkg kristálycukor, 3 tojás, 1 kiskanál sütőpor, 16 dkg finomliszt, 4 evőkanál tej, maréknyi pirított
Hozzávalók a piskótához: 3 közepes nagyságú tojás 2 csapott evőkanál (35 gramm) kristálycukor 1 dl olaj 2 evőkanál (42 gramm) finomliszt 1 kiskanál (30
Hozzávalók: 20 dkg vaj vagy sütőmargarin, 20 dkg kristálycukor, 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor, 1-2 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál rum, 1 csapott evőkanál zselatinpor,