Extrán paradicsomos húsos spagetti
Hozzávalók: 1 nagyobbacska vöröshagyma, fél-fél kiskanál szárított kakukkfű, rozmaring és origano, 15 dkg olívaolajban eltett aszalt paradicsom, 2-3 evőkanál magozott fekete olajbogyó (ez el
–
Hozzávalók: 1 nagyobbacska vöröshagyma, fél-fél kiskanál szárított kakukkfű, rozmaring és origano, 15 dkg olívaolajban eltett aszalt paradicsom, 2-3 evőkanál magozott fekete olajbogyó (ez el
Hozzávalók a gnocchihoz: kb. 1 kg lisztes fajtájú “C” jelölésű burgonya (főzve, áttörve 80 dkg), só, 1 db XL-es vagy 2 db M-es tojás,
Hozzávalók: 1,2 kg (tisztítva 1 kg) burgonya (az újburgonya nem jó hozzá), só, 25-30 dkg finomliszt a rétegezéshez: olvasztott zsír (szalonnazsír) 1. A burgonyát
Hozzávalók: 15 dkg nyers húsos füstölt szalonna, 3 evőkanál olaj (lehet sütéshez való olívaolaj is), 1 közepes nagyságú vöröshagyma, 40 dkg konzerv hámozott paradicsom
Hozzávalók: 25-30 dkg füstölt szalonna, kb. fél evőkanál köménymag, 2 közepes nagyságú vöröshagyma, 50 dkg lebbencstészta (10 tojásos házi tészta), 2 tévépaprika, 1 hegyes
Hozzávalók: 25 dkg csirkemellfilé, 1 piros húsú kaliforniai vagy kápia paprika, 20 dkg csiperkegomba, 20-20 dkg zsenge cukkini és padlizsán, 3-4 dundi újhagyma, 4
Hozzávalók: 25 dkg koreai üvegtészta (édesburgonyából készült üvegtészta), 2 evőkanál szezámolaj, 3-4 dundi újhagyma vagy jó arasznyi póréhagyma, 2 közepes nagyságú sárgarépa, 1 kisebb
Hozzávalók a húshoz: 25 dkg nyers császárhús, 1 evőkanál sötét szójaszósz, 1 csapott evőkanál barna cukor (nádcukor), 1 kiskanál szezámolaj a zöldségekhez: 5 dkg
Hozzávalók: 1 doboz (25 dkg) tölteni való cannelloni tészta a töltelékhez: 2 vöröshagyma (25 dkg), 4 gerezd fokhagyma, 1 kiskanál frissen reszelt gyömbér, 3