Egy serpenyőben bő olajat vagy zsírt forrósítunk, majd a tojásokat egyesével beleütjük, és a fehérjét a sárgája köré hajtjuk. Kb. 1 perc alatt megsütjük, konyhai papírtörlőre szdve lecsöpögtetjük. Elkészítési idő: 10 perc Egy darab: 115 kcal
admin máj 6, 2024 Fűszeres húsgombócok tésztával, háromsajtos mártásban, tárcsán sütve Hozzávalók a húsgombóchoz: 1 kg darált sertéshús, kb. 2 kiskanál só, 1 tojás, kb. 1-1 mokkáskanál őrölt koriander, őrölt színes bors, majorá...
admin ápr 13, 2024 Szűzpecsenye egészben, zöldfűszeres kéregben sütve, zelleres burgonyapürével és sült zöldségekkel Hozzávalók 2, egyenként kb. 40 dkg-os sertésszűzpecsenye (ha lehet, csak a törzse, a fej és a farok rész nélkül), 3 evőkanál olaj, só, őrölt...
admin ápr 5, 2024 Húsgombócos káposzta Hozzávalók a káposztához: 15 dkg húsos füstölt császárszalonna vagy kolozsvári szalonna, 30-40 dkg füstölt sertéshús (főtt is lehet), 5+5 dk...